Sitter med ny laptop i knät, hemma i våningen i Malmö. Yes, that’s correct- i Malmö. Livet kan ta snabba svängar men jag är expert på ännu snabbare hehe.

Lite drygt en månad tillbaka så har vi flyttat ned till Malmö, sålt huset i Gbg, jag har sagt upp mig på jobbet, vi har åkt till Paris och nu sitter jag alltså hemma i Malmö och skriver detta. I morgon lämnar jag min laptop till gamla arbetsgivaren och säger adjö.. Känns helt underbart. Varför jag inte gjorde detta tidigare är för mig en gåta, men nu är jag här och gjort detta steg.

På söndag bär det av till andra länder så i stort sett är vi inte här hela September. Sedan är det Toscana som kallar på oss och där blir det förhoppningsvis nåt mer än bara semestrande.. Kanske nytt semester hem eller slott.. vi får väl se 🙂

Kommer in lite bilder på det hela 🙂