I know, I am totally mess regarding my feeds on this blog.. I have decided to swich to Swedish laungage , but I supose it does not matter anyway since most of people do have google translate or automatic translation when it is foreign laungage..

OK! Var var jag nu? Oh just det :), jag har inte varit på denna bloggen sedan februari men sådan är livet. Det händer alltid mycket hos mig så helt enkelt har jag missat att uppdatera. Denna blogg är egentligen för mig själv så att jag kan ha kolla på mitt liv så att säga ahahahah, nja så att jag har tidsplan över var jag var och vad jag gjort, trots att här är bara mini detaljer upplagda.

I mars månad åkte jag och min lilla Polly (hund alltså) ner till min hemstad Banja Luka som jag inte besökt på flera år. Helt enkelt har intrese inte varit högt att besöka och dessutom känner jag att jag inte tillhör det landte anymore. Men jag var där i ca 10 dagar och det räcket gott & väll.

I april åkte vi till Alanya och det måste jag säga var bra, trots att jag behövde arbeta och vara med i många Skype möten. Jag kom hem väldigt trött då jag dagen efter hemresan fick vakna tidigt och åka på tjänsteresa( forum i arbetpslatsoptimering) och sedan bara nån dag senare på konferans i en anna stad- så det var utmattande måste jag säga.

Nu är vi inne i mitten av july och återigen sitter jag, sedan mitten på juni, i Alanya. I skrivande stund sitter jag på min balkong med en lätt vind som susar och med utsikten mot det vacka borget och det vidsträckta havsutsikten. Livet är fint!

Nästa vecka dags att åka hem. Men jag har en vecka som tentativ för slutet av juli vilket blir förmodligen att jag bestämmer för Frankrike. Jag längtar enormt mycket till min lilla lya i Franska Alperna.Vi är för lite där och saknaden är enorm. Drömmer om att ta mig tid och byta ut möbler, inreda den riktigt Alp aktigt med mycket myspys 🙂

Nu måste jag sticka- min finaste make har stekt kyckling i ugnen så dags för mig att dine a la fresco 🙂